19 märts 2012

Suitsubroileri-toorjuustu quiche


Põhi:
180g jahu
50g hapukoort
1 muna
80g võid
soola, pipart

Täidis:
300g suitsutatud broileri kintsuliha
1 väiksem porru
200g toorjuustu
2 muna
1,5 - 2 dl piima
soola, pipart

Sega toesoe või, hapukoor, muna, jahu ja maitseained ühtlaseks ning vormi palliks, keera kilesse ja lase külmkapis vähemalt 30 min seista. Suru tainas 24 - 26 cm suuruse küpsetusvormi põhja ja äärtele. Torka tainas kahvliga tihedalt läbi ja küpseta pirukapõhja ahjus 200 kraadi juures kergelt pruunikaks.

Täidise jaoks haki porru peeneteks rõngasteks ja küpseta pannil või sees madalal kuumusel pehmeks. Tükelda broileri kintsuliha ja sega porruga. Vala need eelküpsetatud pirukapõhjale. Sega omavahel kokku toorjuust, piim ja munad, maitsesta ning vala vormi. Küpseta ahjus 200 kraadi juures u 30 - 40 minutit kuni täidis on hüübinud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar