15 detsember 2011

Broilerifilee magusas paprika kastmes

See on pala on nüüd mõeldud just spordiinimestele - toiter ja tervislik!
Algne retsept on pärit sellelt leheküljelt, kus kõik on lahti seletatud step by step. Aga kuna jänest ei ole väga kerge meie kaubandusvõrgust hankida, siis asendasin selle broilerifileega.

Vaja läheb:

ca 1,4 kg broilerifileed (3 pakki Rannamõisa broilerifileed)
1 porru
1 paprika
4 spl paprikapulbrit
1 purk kookospiima
150 g maitsestamata jogurtit
ca 3 dl vett
2-3 peotäit röstitud täistera kaerahelbeid

Valmistamine:

Tükelda paprika ja porru, valla potti veidi oliiviõli ja hauta juurviljad pool pehmeks. Lisa paprika pulber, broilerifilee ja vesi. Vesi peaks katma kõik broilerifilee tükid. Hauta liha kuni see on valmis. Võta see siis potist välja ja lisa paprika-porru leemele maitsestamata jogurt ning kookospiim. Võta pott tulelt ja püreesta saumiksriga see püreeks. Pane pott püreega uuesti tulele ja lisa 2-3 peotäit kaerahelbeid. See muudab püreestatud leeme paksemaks. Lisa kastmele ka liha ja keeda kõike koos veel ca 5 minutit.
Serveeri riisi, toorsalati või muu endale meelepärasega.

Oi kui raske on sellisest söögist pilti teha, mis ei jää pildile just eriti isuäratav välja :) Aga parim, mis ma suutsin teha näeb välja selline:

1 kommentaar: